Συστήματα Ασφαλείας

Get Adobe Flash player

Facebook

Twitter

 

fotoboltaika

 

Τα υπόγεια συστήματα ανίχνευσης καλωδίωσης προσφέρουν αξιόπιστη προστασία στις περιπτώσεις που τα περιμετρικά συστήματα θωράκισης είναι αναγκαία. Έξυπνοι αισθητήρες ογκομέτρησης παρέχουν μοναδικές δυνατότητες ανίχνευσης, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς θέσης ανεπιθύμητων επισκεπτών είτε περπατούν, είτε τρέχουν, είτε σέρνονται σε ακτίνα 3 μέτρων.

 

Με κάλυψη ακτίνας 400 μέτρων ανά επεξεργαστή, το σύστημα αποτελείται από μια μονάδα επεξεργασίας και δύο ζεύγη καλωδίωσης αισθητήρων που μπορούν να θαφτούν κατά μήκος της περιμέτρου μιας εγκατάστασης στο χώμα, στην άσφαλτο ή στο οπλισμένο σκυρόδεμα. Έτσι, δημιουργούμε ένα πεδίο ανίχνευσης γύρω από το ζεύγος της καλωδίωσης των αισθητήρων που επιτρέπει την άμεση ανίχνευση εισβολέων.

 

Οι εγκαταστάτες της ActionProtect τοποθετούν τους υπόγειους ανιχνευτές και τους παραμετροποιούν με ευκολία ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε περίστασης. Εν συνεχεία, ρυθμίζουμε τους αισθητήρες με διαφορετικούς υπολογισμούς βαθμονόμησης, ώστε να αντισταθμίζονται οι διακυμάνσεις στην σύσταση του εδάφους και να έχουμε μια ομοιόμορφη ανίχνευση σε όλο το προστατευμένο πεδίο. Με την βοήθεια εξειδικευμένων λογισμικών μπορούμε  να διαχωρίσουμε διαφορετικές ζώνες ανίχνευσης του προστατευόμενου πεδίου  με γνώμονα την ύψιστη ασφάλεια, αλλά και τις λιγότερες απαιτήσεις σε δαπάνες εξοπλισμού.