Συστήματα Ασφαλείας

Get Adobe Flash player

Facebook

Twitter

Η σύγχρονη υπέρυθρη τεχνολογία που χρησιμοποιεί η ActionProtect δίνει την δυνατότητα για τοποθέτηση δίστηλων αισθητήρων με σκοπό την ανίχνευση ανθρώπινης perimetrikos-sinagermosκίνησης περιμετρικά του φυλασσόμενου χώρου.  Οι αισθητήρες εντοπίζουν την διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ περιβάλλοντος χώρου και κινούμενου αντικειμένου / ανθρώπου, καθώς επίσης και τον ρυθμό μεταβολής στον τρισδιάστατο χώρο.
Ανθεκτικές αδιάβροχες κατασκευές με ενσωματωμένους θερμοανιχνευτές αυτορυθμίζονται έτσι ώστε να εξασφαλίζουν αξιοπιστία κάτω από οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές και θερμοκρασιακές συνθήκες.

Τοποθετούμε δύο αντικριστές στήλες ύψους 0,5-2 μέτρων: η μία είναι η μονάδα του πομπού και η πηγή εκπομπής αόρατων ακτινοβολιών και η άλλη είναι η μονάδα του δέκτη, η οποία λαμβάνει τα σήματα, τα αναλύει, και ανιχνεύει τους εισβολείς που διέρχονται μεταξύ των δύο μονάδων. Εξοπλίζουμε το πεδίο με 4 ή 6 ζεύγη δίστηλων  ανιχνευτών και το σύστημα δημιουργεί μια ζώνη προστασίας και ανίχνευσης περιμετρικά του χώρου έως 100 μέτρα.